item2a

Hindåsvägen 74 – 517 92 Bollebygd – tfn: 033-28 93 97 – mob: 0733 963 100 – E-post: tassen@sportster.se

Det där lilla extra....

Vi utför fullständig service på alla modeller av Harley Davidson och Buell, med det tilläget att vi också är mycket noggranna och verkligen utför alla moment enligt fabrikens rekommendationer, (eller bättre!) Om du värdesätter din hoj lämnar du självklart in den till någon som också gör detsamma.

Service priser

800/1600 mils på Evo-Sportster kostar ca: 1.950 kr inklusive olja och filter. Eventuellt tillkommer nödvändiga byten av slitage delar, (t.ex. bromsbelägg, stift, o.s.v.)

800/1600 mils service på Big-Twin kostar ca: 2.600 kr inklusive oljor och filter. Eventuellt tillkommer nödvändiga byten av slitage delar, (t.ex. bromsbelägg, stift, o.s.v.)
 

Bromsbänk

Du kan också boka in tid för en bromsbänkskörning. Du får klarar besked på motorns förbränning och effekt. Detta är också nödvändigt för att kunna göra de sista finjusteringarna av förgasare eller insprutning.
 

Däck

Vi säljer och monterar även däck – allt från cross till slick. (Vi monterar däck på alla förekommande motorcykelmärken).
 

Transport

I samband med servicearbeten kan vi hämta och leverera cyklar i hela södra Sverige.
 

Reservdelar

Backspeglar, sadlar och dödskallar säljs ju överallt, men det kan vara lite svårare att hitta överdimensionerade ventiler, lätta högkompskolvar, titaniumvevstakar eller tätt-stegade växellådsdrev som passar.
Förutom de vanliga slit och servicedelarna har vi också en del specialgrejer av det udda slaget hemma. På reservdelssidan hittar du några utvalda artiklar. Annat kan vi hjälpa dig vaska fram, så tveka inte att kontakta oss med en förfrågan.

Ring eller mejla så hjälper vi dig hitta rätt i prylröran >>

klicka för video
item1 link-start © 2022 Designcraft